Γειά, είμαι η Δώρα,

Στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να μάθετε μια ξένη γλώσσα…

Είστε έτοιμοι να μάθετε μια ξένη γλώσσα;

Αυτό το blog σχεδιάστηκε για να προσφέρει απλές και αποτελεσματικές συμβουλές που θα καταρρίψουν κάθε εμπόδιο κατά την προσπάθεια εκμάθησης και θα επιταχύνουν άμεσα την πρόοδό σας!

Αν, λοιπόν, ο στόχος σας είναι να μάθετε μια ξένη γλώσσα, τότε αυτό το site είναι για σας!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα, ωστόσο οι ξένοι πολιτισμοί ανέκαθεν μου κινούσαν το ενδιαφέρον. Η έφεσή μου στις ξένες γλώσσες, πάντα με τη συνοδεία διαβάσματος οδήγησαν στα 15 μου να έχω κατακτήσει την ανώτερη βαθμίδα όσον αφορά τα πτυχία των αγγλικών και των γαλλικών.

Τι με φέρνει σήμερα εδώ.

Αναμφισβήτητα έχει αυξηθεί η χρήση του κυβερνοχώρου για την επίλυση αποριών για κάθε τομέα της ζωής. Στη διάρκεια των ετών που διδάσκω έρχομαι αντιμέτωπη με τις ίδιες απορίες και τα ίδια άγχη από την πλευρά των μαθητών μου. Όντας κι εγώ μαθήτρια, είχα ανακαλύψει τους δικούς μου τρόπους εκμάθησης, τους οποίους και θα ήθελα να μεταδώσω όχι μόνο στο πιο περιορισμένο δίκτυο των μαθητών μου, αλλά και σε έναν ευρύτερο κύκλο. Κι εδώ έρχεται ο ψηφιακός κόσμος να με αφήσει να μεταδώσω πιο ανορθόδοξες για κάποιους τεχνικές. Ευελπιστώ με αυτές τις τεχνικές η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας να μετατραπεί από μια βαρετή υποχρέωση σε μια πηγαία ανάγκη για ανακάλυψη του καινούριου και διαφορετικού.